RETURNAREA ASIGURARII DE SANATATE DIN OLANDA

Stiai ca, pe langa returnarea impozitului, poti obtine din Olanda si alte beneficii financiare?

or

RETURNAREA ASIGURARII DE SANATATE

DIN OLANDA

Stiai ca, pe langa returnarea impozitului, poti obtine din Olanda si alte beneficii financiare?

button

IA-TI BANII INAPOI

Completeaza formularul, iar noi te sunam si ne ocupam de formalitati.

SAU
>> Lăsați numărul dvs. - vom apela înapoi

Oferim mult mai multe servicii. Te putem ajuta sa obtii recuperarea asigurarii de sanatate din Olanda - Zorgtoeslag - ce poate atinge chiar suma de 88 EUR lunar.

Cum Romania este stat membru al Uniunii Europene, poti avea dreptul sa primesti o serie ampla de beneficii financiare, oferite de tara unde lucrezi sau ai lucrat.

Daca lucrezi sau ai lucrat in Olanda, esti obligat sa platesti o contributie la asigurarea de sanatate, individuala sau de grup.

Ai insa dreptul sa primesti un beneficiu financiar pe care statul olandez ti-l acorda pentru a putea sa iti platesti contributia la asigurarea de sanatate.

Completeaza formularul de mai sus, alege Olanda, lasa-ne date de contact ori suna-ne, iar noi vom face maximul posibil ca sa te ajutam sa obtii Zorgtoeslag!

Ai intrebari sau neclaritati? Ia legatura cu noi!

COMPLETEAZA FORMULARUL button

SUNT DOAR CATIVA PASI

1

first_step

Ne dai datele tale

1

arrow

2

second_step

Noi te sunam

2

arrow

3

third_step

Ne ocupam de formalitati

3

arrow

4

fourth_step

Primesti banii la final

INTREBARI SI RASPUNSURI

1. Cine poate solicita Zorgtoeslag?

Acesta este un supliment acordat de biroul fiscal Belastingdienst Toeslagen, pentru a putea sa iti platesti contributia la asigurarea obligatorie de sanatate. Poti obtine suplimentul pe o perioada de pana la 1 an in urma. Se plateste lunar. Cererea pentru suplimentul pe anul 2019 poate fi depusa doar pana la 01.09.2020. In Olanda, angajatul este cel obligat sa isi plateasca o contributie la asigurarea de sanatate, insa adesea angajatorul cumpara o asigurare de grup pentru angajatii sai. Cuantumul contributiei individuale la asigurarea de sanatate variaza intre 80 si 120 EURO lunar. Poti solicita acest beneficiu daca muncesti legal in Olanda, daca ai minim 18 ani, daca platesti deja pentru o asigurare de sanatate individuala sau de grup, si daca veniturile tale totale brute nu depasesc limita de 26.216 EUR.

2. Ce sume pot primi din beneficiul Zorgtoeslag?

Suma maxima ce poate fi primita este de 88 EUR lunar pentru anul 2019, pentru cei necasatoriti, si 170 EUR lunar pentru cei casatoriti. Poti solicita Zorgtoeslag si impreuna cu un partener fiscal, iar cuantumul beneficiului pe care il vei primi depinde de totalul veniturilor obtinute in anul fiscal respectiv, de catre tine si partenerul fiscal, impreuna. Cand soliciti beneficiul impreuna cu un partener fiscal, puteti primi impreuna un maxim de 149 EUR lunar.

3. Ce documente sunt solicitate de biroul olandez?

Cererea pentru Zorgtoeslag trebuie completata si trimisa catre Belastingdienst Toeslagen. Pe langa cerere, mai sunt necesare:

  • Copia cartii de identitate,

  • Jaaropgave sau Salaris emise de angajatorul olandez,

  • Confirmarea asigurarii medicale platite (daca nu o poti obtine, ofera-ne datele companiei de asigurare si noi vom obtine confirmarea pentru tine),

  • Informatii despre venitul brut total, estimat pentru anul 2019.

4. Ce informatii sunt necesare pentru a solicita Zorgtoeslag?

Pentru a trimite o cerere completa pentru Zorgtoeslag, te rugam sa raspunzi atent la toate intrebarile din Chestionarul nostru.

5. Cat am de asteptat pana primesc beneficiul?

Timpul mediu de asteptare este de 8-14 saptamani. Dar in situatii speciale, aceasta perioada de timp poate creste.

DESCARCA FORMULARELE

Poti printa singur formularele, le poti completa, semna si trimite apoi catre noi.

Formulare

Fisier pdf, 1.4MB

CALCULATOR DE TAXE

Ai putea primi o returnare de taxe in suma de

650,50

Mai precis 2 890,00 RON

Conform cursului de schimb FXMoney din 24XI2016

* Calculele sunt aproximative. Iti putem indica suma exacta abia dupa ce ne trimiti Chestionarul completat cu date exacte.