Tinand cont de criza epidemiologica prin care trecem cu totii acum, si pentru ca suntem preocupati de sanatatea clientilor si angajatilor nostri, dorim sa va informam ca am hotarat sa suspendam organizarea intalnirilor la sediul nostru din Buftea, Ilfov, incepand cu 23 martie 2020 si pana la o notificare ulterioara. 

Totusi, suntem disponibili! Si va oferim in continuare servicii si asistenta. Am implementat mai multe solutii ce ne permit sa continuam sa lucram cu dvs., vechii nostri clienti, dar si sa preluam noi cereri pentru rambursari de taxe si beneficii. Va incurajam sa ne contactati pe telefon si/sau email. 
 
Consultantii nostri va stau la dispozitie de luni pana vineri, in intervalul 9:00 – 17:30. 
Infolinia: +40 780 9094
Email: [email protected]
Messenger: m.me/eurotaxromania
Mai multe detalii: https://euro-tax.com/ro/contact/
 
Totodata, va rugam sa ne oferiti intelegere daca veti intampina situatii cand poate veti astepta mai mult pe linia telefonica ori pana primiti raspuns la vreun mesaj. Ne-am luat toate masurile ca dvs. sa percepeti cel mai mic disconfort posibil, disconfort generat de situatia prin care trecem.  Ne-am pregatit sa va oferim in continuare servicii de calitate, indiferent cum vom lucra cu dvs. 
 
Ne cerem scuze pentru orice posibil inconvenient si va dorim, intai de toate, multa sanatate!