AFLA CE SPUN

CLIENTII DESPRE NOI

Aici publicam toate comentariile pe care clientii le scriu despre noi, si negative, si pozitive.
Astfel, poti avea o imagine cat se poate de clara despre afacerea noastra si modul in care lucram.

AFLA CE SPUN CLIENTII DESPRE NOI

Aici publicam toate comentariile pe care clientii le scriu despre noi, si negative, si pozitive. Astfel, poti avea o imagine cat se poate de clara despre afacerea noastra si modul in care lucram.

Pana acum s-au strans aici 75 opinii, si calificativul mediu obtinut este de 4.93

Euro-Tax.ro » Opiniile » Pagină 8

4/5

2017-12-04 12:59

Bună ziua!! Sunt foarte multumit de euro-tax romania deoarece au o echipă de oameni competenti si cat priveste comisionul este ok si a fost aceleasi comunicat de ei la telefon. Sunt foarte multumit.

Ionut Ciorogar

/

Sibiu

5/5

2017-03-14 16:14

Buna ziua. Euro-Tax o firma cum rar mai intalnesti in Romania zilelor de azi. O echipa de oameni amabili si promti in rezolvarea solicitarii. Am apelat la aceasta firma pentru recuperarea impozitelor si sunt foarte multumit de serviciile oferite. Multumesc intregii echipe pentru ajutorul acordat. O sa recomand si altor prieteni sa apeleze cu incredere la serviciile firmei Euro-Tax.

Nicolae Ioan Herciu

/

Donaueschingen

5/5

2017-03-14 16:13

eu le spun tuturor ca pot sa aiba incredere deplina in firma euro tax ptr ca in termen de cel mult 6luni le recupereaza alocatia si impozitu si eu le multumesc din suflet istyan merita cele 5 stele

Istyan Nagy

/

Simleul Silvaniei

5/5

2017-03-14 16:13

O colaborare foarte plăcută mi-au oferit cei de la euro-tax. Personal politicos,cumsecade şi nu în ultimul rând, competenți. Mult succes!O clientă f. mulțumită de serviciile firmei,mulțumesc!

Marinela Boambes

/

Caransebeș

5/5

2017-03-14 16:13

buna ziua...am depus actele in aprilie si deja dosarul e finalizat..recomand cu incredere

George Daniel Panait

/

Targoviste

Recomanda si castiga

Recomanda-ne celor ce au lucrat in strainatate! Pentru fiecare persoana care, gratie recomandarii tale, semneaza un contract cu noi, vei primi bani sau reduceri substantiale.