CUM FUNCTIONEAZA?

1

first_step

TRIMITE-NE DATELE TALE

2

second_step

NOI TE SUNAM

3

third_step

APOI NE OCUPAM DE FORMALITATI

4

fourth_step

VEI PRIMI BANII LA FINAL

Pana acum am recuperat peste 100 milioane EUR din taxe, pentru mai mult de 250.000 romani si polonezi ce au lucrat in strainatate. Credem ca pe viitor vom putea ajuta si mai multe persoane.

IA-TI BANII INAPOI button

DE CE NOI?

Iti oferim informatii si calcule gratuite

In timpul primei discutii cu unul dintre consultantii nostri, vei afla daca te califici sau nu pentru recuperarea de taxe sau beneficii. Expertul nostru iti va explica toti pasii ce trebuie facuti pentru a-ti primi taxele inapoi, si va estima, gratuit, ce suma ai de primit. Retine ca aceasta conversatie nu te obliga la nimic.

Nu ai de platit absolut nimic in avans

Nu percepem niciun comision in avans - pentru serviciile noastre vei plati un comision, insa numai dupa ce primesti returnarea taxelor. Acesta e si motivul pentru care ne intereseaza sa iti recuperam suma maxima posibila, si in cel mai scurt timp posibil.

Iti trimitem documentele acasa, in mod gratuit

Nu e nevoie sa vii la biroul nostru. Vei primi acasa plicul cu formulare, vei gasi instructiuni simple si clare pentru semnare si completare. Le pui in plicul de retur pe care ti l-am pregatit, si il trimiti catre noi.

Suntem autorizati de birourile fiscale din strainatate

Poti avea siguranta ca dosarul tau este in cele mai bune maini. Angajatii nostri sunt bine pregatiti si lucreaza cu cele mai avansate programe software de gestionare a dosarelor. Astfel, iti garantam cel mai scurt timp de primire a deciziilor fiscale si un control atent al fiecarui dosar. Poti primi asadar maximul de returnare fiscala, in cel mai scurt timp posibil.