VA AJUTAM CU

RETURNARI DE TAXE

Oferim servicii de recuperare a taxelor si a altor beneficii, toate legate de munca in strainatate.

VA AJUTAM CU

RETURNARI DE TAXE

Oferim servicii de recuperare a taxelor si a altor beneficii, toate legate de munca in strainatate.

REALIZARILE NOASTRE

ANGAJATII SUNT CEI MAI IMPORTANTI

"Cel mai mult apreciem capitalul uman. Oamenii, angajatii nostri, sunt cei ce dau valoare acestei afaceri, si de aceea, respectul pentru angajati si clienti este esential. Cunostintele, experienta si profesionalismul angajatilor nostri sunt cele mai importante valori pentru noi. "

Ana-Maria Petrut 

/

Manager de Proiect

Un client multumit este acel client pe care l-am tratat eficient si in mod competent. Cand ne alegem angajatii, ne concentram pe cunostinte, experienta si profesionalism. Si, datorita naturii internationale a afacerii noastre, cunoasterea limbilor straine este esentiala.

Echipa noastra e formata din specialisti in diverse domenii. Angajatii nostri vorbesc multe limbi straine, incluzand engleza, germana, flamanda, franceza, rusa, ceha, chineza si greaca.

GRUPUL DE FIRME

Grupul de firme Euro-Tax.pl Capital Group a fost infiintat in primul trimestru al anului 2008, din fuziunea companiilor Euro-Tax.pl Sp.z.o.o. si CUF Sp. Z.o.o. - ambele fiind companii lider in domeniul serviciilor financiare pentru emigranti. In prezent, grupul nostru de firme este lider incontenstabil in domeniul returnarilor de taxe.

CERTIFICARI SI LICENTE

Vrem sa te asiguram ca iti oferim servicii consistente, in conditii de securitate, si de aceea am obtinut multe licente si certificate in baza carora muncim.