MISIUNE SI VIZIUNE

ACTIVITATE / ANGAJATII

MISIUNE SI VIZIUNE

ACTIVITATE / ANGAJATII

MISIUNE SI VIZIUNE

Munca noastra se desfasoara intre forta de munca emigranta si institutiile din strainatate. Activam asadar pe acea nisa creata intre tinerii europeni ce se bucura de mobilitate pe piata fortei de munca, si institutiile europene birocratice.
Ne preocupam ca permanent sa ne folosim la maxim cunostintele si abilitatea de a inova, pentru a va oferi cele mai simple si accesibile solutii. Atat in timpul plecarii, dar si in timpul sederii si apoi la intoarcerea din strainatate. Prin produsele complementare pe care vi le oferim, ne dorim crearea unei relatii pe termen lung in care sa va asistam in fiecare stadiu al etapei de munca emigranta. Misiunea noastra este, asadar...
Sa va oferim siguranta sederii in strainatate, fiind aproape de dvs. si oferindu-va optiuni si solutii inovatoare.

ACTIVITATE

Suntem cea mai mare companie poloneza ce tratreaza cu returnari de taxe si chestiuni legale legate de munca in strainatate.
Pana acum am contribuit la recuperarea a peste 100 milioane EUR din taxe, pentru 250.000 romani si polonezi ce lucreaza in strainatate. Credem ca pe viitor vom putea ajuta chiar mai multi.
 

ANGAJATII

Cel mai mult apreciem capitalul uman. Respectul acordat angajatilor si clientilor este esential.
Clientii trebuie serviti in mod competent, si de aceea valorile noastre esentiale sunt cunostintele, experienta si profesionalismul.

ECHIPA NOASTRA E FORMATA DIN SPECIALISTI IN DIVERSE DOMENII

Datorita naturii internationale a afacerii noastre, cunoasterea limbilor straine este esentiala. Angajatii nostri vorbesc multe limbi straine, incluzand engleza, germana, flamanda, franceza, rusa, ceha, chineza si greaca.

CUNOSTINTE SI COMPETENTE

Avem cunostinte si certificari in domeniul financiar-contabil, economie, drept, management, filologie, coaching - dezvoltare personala, psihologie, resurse umane, marketing, informatica si multe altele. Aceasta versatilitate ne permite sa actionam cu dinamism, sa cautam permanent cele mai inovatoare solutii care sa conduca la obtinerea returnarilor fiscale in cel mai scurt timp posibil.
Ne remarcam prin cunostinte fiscale remarcabile si multi ani de experienta. Acestea, combinate cu folosirea ultimelor inovatii tehnologice, ne permit sa va oferim solutii de top. Nu gandim in sabloane - orice informatie este verificata din mai multe surse: direct cu birourile fiscale, cu specialistii in drept si la conventiile fiscale.

OPORTUNITATI

In cadrul companiei noastre exista divizie de vanzari (prin intermediul careia puteti lucra si coopera cu noi), divizie de relatii cu clientii (ce va permite accesul la informatii actualizate despre dosarele dvs), divizie de operatiuni cu birourile fiscale (pe care o denumim "fabrica" - si care va ajuta sa obtineti returnarile de taxe), dar si divizie financiara (ce vegheaza ca banii sa fie primiti si platiti la timp).
Adesea lucram in echipe de proiect ce aduc laolalta oameni din diverse departamente, si asta ne permite sa generam idei multe, proaspete, suprinzatoare, care sa se transforme in solutii inovatoare pentru clientii nostri.

Suntem constienti ca pentru a ne ridica la inaltimea asteptarilor clientilor, trebuie sa inovam constant. De aceea participam la numeroase programe de training si conferinte, ramanand astfel conectati la tot ce e nou in domeniu, la tot ce e important pentru noi si pentru clientii nostri.
Doar datorita echipei noastre suntem lider recunoscut pe piata serviciilor fiscale adresate emigrantilor romani si polonezi, si una dintre companiile de top care reprezinta interesele clientilor romani si polonezi la birourile fiscale din strainatate.
In echipa noastra avem o diversitate de individualitati, dar ceea ce avem in comun este pasiunea catre excelenta. Dorim sa oferim clientilor cea mai inalta calitate a serviciilor, in cel mai scurt timp posibil, si sumele maxime posibile obtinute din taxe si beneficii.