RETURNAREA IMPOZITULUI DIN AUSTRIA

Ai muncit in Austria si acum te intrebi daca poti sa iti recuperezi impozitul platit, usor si fara riscuri? Esti chiar in locul potrivit.

RETURNAREA IMPOZITULUI

DIN AUSTRIA

Ai muncit in Austria si acum te intrebi daca poti sa iti recuperezi impozitul platit, usor si fara riscuri? Esti chiar in locul potrivit.

button

IA-TI BANII INAPOI

Completeaza formularul, iar noi te sunam si ne ocupam de formalitati.

SAU
>> Lăsați numărul dvs. - vom apela înapoi

Returnarea impozitului din Austria se poate obtine usor cu noi. Suma medie recuperata este de 4087 RON, si poate fi obtinuta chiar daca ai lucrat o perioada scurta de timp.

Mai mult, e bine sa stii ca depunerea unei declaratii fiscale la biroul din Austria si obtinerea returnarii de taxe nu are legatura si nici nu influenteaza in vreun fel situatia ta fiscala din Romania.

Daca lucrezi sau ai lucrat in Austria, poti obtine o returnare a impozitului pe salariu, impozit platit in plus statului austriac. Sumele recuperate pot ajunge la cateva sute de euro, si de aceea merita sa incerci o recuperare. Tot ce iti trebuie este o fisa fiscala (un document centralizator al taxelor platite) emisa de fiecare din angajatorii tai din Austria.

Vrei sa obtii o returnare a impozitului platit in Austria?

E foarte simplu, o poti face fara sa iesi macar din casa!

Completeaza formularul de mai sus si te vom suna. Apoi te ajutam cu toate formalitatile, iar la final vom obtine maximul de taxe recuperate pentru tine!

Pentru serviciile noastre, vei plati doar dupa ce iti recuperam impozitul - de aceea interesul nostru este sa avem grija ca dosarul tau sa fie incheiat cu succes.

In maxim 48 de ore de la trimiterea datelor tale, un consultant te va suna si iti va raspunde la toate intrebarile pe care le poti avea despre returnarea impozitului din Austria. Sau ne poti suna chiar tu la 031-780 9094.

Nu ai toate documentele necesare?

Asta nu e o problema majora. Putem incerca si noi sa le obtinem pentru tine!

Ai intrebari sau neclaritati? Ia legatura cu noi!

COMPLETEAZA FORMULARUL button

SUNT DOAR CATIVA PASI

1

first_step

Ne dai datele tale

1

arrow

2

second_step

Noi te sunam

2

arrow

3

third_step

Ne ocupam de formalitati

3

arrow

4

fourth_step

Primesti banii la final

INTREBARI SI RASPUNSURI

1. Cine e obligat sa depuna o declaratie anuala de venituri?

Obligatia de a depune declaratia anuala de venituri in Austria o au urmatoarele persoane:

- Cei ce au domiciliul inregistrat (declarat) in Austria

- Cei care au domiciliul fiscal in Austria (indiferent de tara unde au obtinut venituri, declararea acestora si impozitarea finala se realizeaza in Austria, pe motiv ca veniturile obtinute in Austria reprezinta majoritatea veniturilor obtinute de ei in anul fiscal respectiv)

- Cei ale caror venituri anuale brute depasesc 11.000 EUR

- Cei care au avut, in cursul anului fiscal, mai multi angajatori austrieci

- Cei care au primit cerere expresa de la biroul fiscal din Austria sa isi declare veniturile anuale

Declaratiile fiscale trebuie depuse la biroul fiscal pana cal tarziu la data de 30 Septembrie a anului urmator. Cei care nu obtin majoritatea veniturilor din Austria nu sunt obligati sa isi depuna declaratia fiscala anuala.

2. Cine are statut de rezident in Austria?

Este considerat ca avand statut de rezident fiscal, acea persoana care a lucrat in Austria mai mult de 6 luni neintrerupte in Austria, in cursul unui an, sau persoana al carei venit total brut obtinut on Austria reprezinta 90% din totalul veniturilor anuale obtinute de acea persoana oriunde in lume.

3. Pentru cati ani pot obtine, retroactiv, o returnare de taxe din Austria?

Este posibila returnarea taxelor din Austria pe ultimii 5 ani fiscali incheiati.

4. Pot sa obtin o returnare de 100% a impozitului platit?

Da, este posibil, cu o conditie: ca totalul veniturilor brute obtinute in Austria sa nu depaseasca plafonul legal ce permite impozitarea cu zero a tuturor veniturilor obtinute sub acel plafon.

5. Ce este Lohnzettel?

Lohnzettel este echivalentul Fisei Fiscale anuale eliberata de un angajator roman. Este un centralizator al tuturor veniturilor brute obtinute de o persoana in cursul unui an fiscal, plus si a tuturor taxelor si retinerilor platite / deduse de angajator. De obicei, angajatorii din Austria elibereaza acest document in luna februarie pentru castigurile din anul anterior, iar daca il emit in forma electronica, il inmaneaza angajatilor pana la finalul lunii ianuarie (pentru castigurile din anul anterior). Acest document este esential pentru procesul de returnare taxe din Austria.

6. Ce pot face daca nu am Lohnzettel?

Poti sa il ceri angajatorului, sau poti sa ne permiti noua sa il solicitam angajatorului. Nu garantam insa obtinerea lui. Dar daca il obtinem, acest proces de obtinere a Lohnzettel nu te costa nimic!

DESCARCA DOCUMENTELE

Preferi sa printezi, completezi si semnezi singur formularele necesare obtinerii returnarii de taxe din Austria? Daca descarci de aici documentele, iti oferim o reducere suplimentara de 5%.

Formulare 2016

Fisier pdf, 6.3MB

Formulare 2015

Fisier pdf, 6.3MB

Formulare 2014

Fisier pdf, 6.1MB

Formulare 2013

Fisier pdf, 6.2MB

MAI MULTE INFORMATII

Orice persoana ce a fost angajata cu un contract de munca in Austria (al carei angajator a platit taxe) poate solicita o returnare de taxe. Durata de procesare a unei cereri de recuperare taxe in Austria dureaza cca 3 luni din momentul in care declaratia fiscala a fost inregistrata la biroul fiscal din Austria. Poti solicita taxele doar pe ultimii 5 ani incheiati.

Pentru recuperarea taxelor din Austria vei primi de la noi un set de formulare, plus instructiuni de completare. La acestea trebuie sa mai adaugi niste documente, precum fisa fiscala Lohzettel primita de la angajatorul austriac.

Orice persoana ce are statut de rezident fiscal in Austria, este obligata sa depuna declaratia anuala de venit / fiscala. Rezidenta fiscala are orice persoana care a lucrat in Austria mai mult de jumatate de an, sau persoana al carei venit obtinut doar in Austria reprezinta cel putin 90% din totalul veniturilor obtinute in anul respectiv.

CALCULATOR DE TAXE

Ai putea primi o returnare de taxe in suma de

650,50

Mai precis 2 890,00 RON

Conform cursului de schimb FXMoney din 24XI2016

* Calculele sunt aproximative. Iti putem indica suma exacta abia dupa ce ne trimiti Chestionarul completat cu date exacte.