RETURNAREA IMPOZITULUI DIN MAREA BRITANIE

Ai muncit in Marea Britanie si acum te intrebi daca poti sa iti recuperezi impozitul platit, usor si fara riscuri? Esti chiar in locul potrivit.

RETURNAREA IMPOZITULUI

DIN MAREA BRITANIE

Ai muncit in Marea Britanie si acum te intrebi daca poti sa iti recuperezi impozitul platit, usor si fara riscuri? Esti chiar in locul potrivit.

button

IA-TI BANII INAPOI

Completeaza formularul, iar noi te sunam si ne ocupam de formalitati.

SAU
>> Lăsați numărul dvs. - vom apela înapoi

lock Administratorul datelor Tale cu caracter personal este Euro-tax.ro Servicii Fiscale Emigranţi S.R.L cu sediul în Buftea (Ilfov 070000), Str. Știrbei Vodă nr 35, înregistrată în Com. Butimanu nr 22, jud. Dâmboviţa, cod poştal 137075 care poate fi contactat la adresa de e-mail: [email protected] Datele tale sunt prelucrate în scopul acordării răspunsului la mesajul trimis cu ajutorul formularului de contact, a întreprinderii de demersuri la cererea Ta înainte de încheierea unui contract sau a trimiterii către Tine a comunicărilor de marketing. Ai dreptul la accesarea, corectarea, ștergerea, limitarea prelucrării, depunerii unei obiecții, retragerea în orice clipă a consimțământului acordat fără afectarea legalității prelucrării datelor, realizată în temeiul consimțământului înainte de retragerea lui. Ai de asemenea dreptul să depui o plângere la Președintele Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. Mai multe informații pe tema prelucrării datelor Tale cu caracter personal găsești aici.

Returnarea taxelor din Marea Britanie se poate obtine usor cu noi. Suma medie recuperata este de 2743 RON, si poate fi obtinuta chiar daca ai lucrat o perioada scurta de timp.

Mai mult, e bine sa stii ca depunerea unei declaratii fiscale la biroul din Marea Britanie si obtinerea returnarii de taxe nu are nicio legatura si nici nu influenteaza in vreun fel situatia ta fiscala din Romania.

Daca lucrezi sau ai lucrat in Marea Britanie, poti obtine o returnare a impozitului pe salariu, impozit platit in plus catre stat (chiar si 100%). Sumele recuperate pot ajunge la cateva sute de lire sterline, si de aceea merita sa incerci sa obtii acesti bani.

Tot ce iti trebuie este fisa fiscala P45 sau P60 (un document centralizator al taxelor platite) emisa de fiecare din angajatorii tai din Marea Britanie (sau, daca nu le ai - fluturasii de salariu payslips).

Vrei sa obtii o returnare a impozitului platit in Marea Britanie?

E foarte simplu, o poti face fara sa iesi macar din casa!

Completeaza formularul de mai sus si te vom suna. Apoi te ajutam cu toate formalitatile, iar la final vom obtine maximul de taxe recuperate pentru tine!

Pentru serviciile noastre, vei plati doar dupa ce iti recuperam impozitul - de aceea interesul nostru este sa avem grija ca dosarul tau sa fie incheiat cu succes, si sa obtii suma maxima posibila.

In maxim 48 de ore de la trimiterea datelor tale, un consultant te va suna si iti va raspunde la toate intrebarile pe care le poti avea despre returnarea impozitului din Marea Britanie. Sau ne poti suna chiar tu la 031-780 9094.

Nu ai toate documentele necesare?

Nu e o problema - incercam sa le obtinem noi in numele tau!

Ai intrebari sau neclaritati? Ia legatura cu noi!

COMPLETEAZA FORMULARUL button

SUNT DOAR CATIVA PASI

1

first_step

Ne dai datele tale

1

arrow

2

second_step

Noi te sunam

2

arrow

3

third_step

Ne ocupam de formalitati

3

arrow

4

fourth_step

Primesti banii la final

INTREBARI SI RASPUNSURI

1. Cand pot solicita o returnare de taxe?

Poti cere returnarea taxelor dupa incheierea anului fiscal (incepand cu 5 aprilie a fiecarui an, pentru anul fiscal anterior), sau dupa ce ai terminat perioada de angajare in Marea Britanie (cu conditia sa nu mai muncesti in UK pana la finalul anului fiscal).

2. Pot obtine inapoi 100% din taxele platite?

Daca veniturile tale totale nu au depasit un anumit plafon, da, poti primi inapoi intregul impozit pe venit. Daca ai obtinut venituri peste un anumit plafon, poti folosi calculatorul nostru ca sa afli ce suma de impozit ai putea primi inapoi.

3. Cand solicit impozitul inainte de terminarea anului fiscal, trebuie sa astept pana la terminarea anului fiscal ca sa imi primesc banii?

Nu. Poti aplica pe parcursul intregului an. Procedura de analiza la biroul fiscal dureaza in general 3-6 luni din momentul inregistrarii dosarului complet. In anumite situatii poate dura mai mult, mai ales atunci cand solicitantul nu are National Insurance Number, sau daca nu are P45/P60, daca documentele prezentate sunt incomplete ori incorecte sau daca angajatorul nu a raportat anumite informatii catre biroul fiscal.

4. Pe cati ani, retroactiv, pot obtine o returnare de taxe? Sunt aplicate penalitati pentru intarziere?

Poti solicita recuperarea taxelor din UK, retroactiv, pe ultimii 5 ani fiscali incheiati. Cum marea majoritate a celor cu contracte de munca nu sunt obligati sa depuna declaratii anuale de venit, nu exista nici penalitati de intarziere.

5. Am nevoie de numarul National Insurance Number ca sa pot cere returnarea taxelor?

Teoretic, poti solicita o returnare de taxe si fara sa pai ori sa prezinti numarul NIN, insa e posibil ca cererea ta sa fie refuzata.

6. Muncesc in constructii, in regimul CIS. Pot sa cer o returnare de taxe?

Bineinteles. Daca esti inscris in programul CIS, inseamna ca platesti un impozit foarte mare (20%). Pe langa returnarea de impozit, mai poti obtine si deduceri fiscale pentru toate cheltuielile pe care le-ai facut in scopul muncii: cu contabilii, calatorii de afaceri, telefoane, unelte si echipamente de munca, uniforma folosita la munca.

7. Care e diferenta dintre P45 si P60?

P60 este un document centralizator al tuturor veniturilor obtinute de tine din salariu, plus toate taxele retinute si platite, eliberata de angajator la finalul anului fiscal (o poti primi de la angajator in luna aprilie a fiecarui an). Iar P45 este un sumar al veniturilor si taxelor retinute si platite, emisa la finalul unui contract de munca, la terminarea unui job.

8. Pot aplica pentru o returnare de taxe doar dintr-un singur loc de munca, daca eu am mai avut, in paralel, si alte joburi part-time?

Nu e posibil. Atunci cand primesti o returnare de taxe, biroul fiscal din UK ia in calcul toate veniturile tale, inclusiv cele din contractele de munca partiale.

9. Pot solicita returnarea taxelor doar pe un anumit an fiscal dintre ultimii 4 ani?

Nu, acest lucru nu e posibil. Atunci cand inregistrezi o cerere de returnare taxe, biroul fiscal va analiza automat tot istoricul angajarii tale pe ultimii 4 ani fiscali incheiati, si iti va da inapoi toate taxele ce ti se cuvin pentru acesti 4 ani incheiati.

10. Nu am primit P45 de la jobul anterior. Pot totusi sa cer o returnare de taxe?

Da, este posibil. In acest caz, este suficient sa prezinti doar fluturasii de salariu (payslips).

11. Dupa ce mi-a fost aprobata returnarea de taxe, cum primesc banii?

Iti putem transfera banii in doua moduri:

  • Transfer bancar intr-un cont bancar in RON. Consideram ca aceasta este cea mai buna varianta, intrucat noi suportam costurile bancare.

  • Transfer prin mandat postal (doar in RON e posibil). Trebuie sa stii ca vei suporta tu cheltuielile postale, si acestea sunt cu atat mai mari cu cat suma transferata este mai mare.

DESCARCA DOCUMENTELE

Preferi sa printezi, completezi si semnezi singur formularele necesare obtinerii returnarii de taxe din Marea Britanie? Daca descarci de aici documentele, iti oferim o reducere suplimentara de 5%.

Formulare 2016-2017

Fisier pdf, 3.0MB

Formulare 2015-2016

Fisier pdf, 3.0MB

Formulare 2014-2015

Fisier pdf, 3.0MB

Formulare 2013-2014

Fisier pdf, 3.0MB

MAI MULTE INFORMATII

Orice persoana a muncit in Marea Britanie in baza unui contract legal de munca (pentru care angajatorul a platit taxe) poate solicita si obtine o returnare de taxe.

Poti solicita o returnare a taxe lor platite in plus, retroactiv, pe o perioada de pana la 5 ani fiscali incheiati (incepand cu anul fiscal 2014/2015). Pentru depunerea declaratiei de venit in Anglia, vei primi de la noi un set de documente si instructiuni de completare. Documentele pe care trebuie sa le ai sunt P45 sau P60. Daca nu le ai, avem nevoie de ultimul fluturas de salariu, mai precis cel primit pentru ultima saptamana de munca in Anglia.

Poti aplica pentru returnarea taxelor din Marea Britanie oricand in cursul unui an. Daca soliciti taxele cu ajutorul nostru, iti garantam obtinerea sumei maxime posibile (pentru ca iti cerem absolut toate beneficiile si deducerile fiscale la care ai dreptul). Timpul mediu de asteptare pana la primirea taxelor din UK, daca lucrezi cu noi, e de cca 4-6 luni (atunci cand ai P45 / P60). Daca ai doar fluturasi de salariu si nu P45/P60, procedura e mai lunga pentru ca timpul de asteptare depinde de cat de repede raspund angajatorii tai la solicitari.

Sistemele de angajare CIS si Self Employment

Pentru regimul de angajare CIS, dar si pentru Self Employment, termenul obligatoriu de depunere a declaratiei anuale de venit este 31 octombrie a fiecarui an. Daca nu depui la timp aceasta declaratie, amenda impusa de biroul fiscal depaseste 1000 lire sterline! Grabeste-te si depune declaratia de venit la timp!

Declaratia anuala de venit pentru CIS si Self employment este obligatorie!

Forma de angajare CIS presupune ca ai propria afacere de subcontractor in industria de constructii din Marea Britanie. La finalul anului fiscal (in UK, anul fiscal dureaza pana pe 4 aprilie inclusiv) esti obligat sa depui o declaratie anuala de venit la biroul fiscal HM Revenue & Customs. Daca nu depui aceasta declaratie, vei fi penalizat cu o amenda ce poate atinge chiar 1000 lire sterline. Iar daca nu platesti amenda, se vor adauga penalitati an de an (cateodata se vor calcula la fiecare zi de intarziere) pana cand platesti totul. Nu risca in asemenea situatii – completeaza formularul de mai sus si noi vom depune pentru tine declaratia de venit. Daca ai muncit in regimul CIS, ar fi trebuit sa primesti o factura in fiecare luna de munca, de la contractorul tau. Daca in acest moment esti inregistrat in sistemul CIS si ai primit deja facturi de la contractor, poti deja sa aplici pentru o returnare de taxe. De asemenea, acelasi regim obligatoriu (al depunerii declaratiei de venit anuale) se aplica si celor din sistemul Self Employed.

Pana la data de 31 octombrie a fiecarui an, trebuie sa iti depui la HMRC declaratia anuala de venit. Putem noi sa o depunem pentru tine.

Ai lucrat pe o nava sub pavilion britanic? Muncitorii din industria navala pot obtine chiar si pana la 100% taxele platite!

Muncitori in industria navala sunt considerati toti cei ce au muncit pe o nava (inclusiv ospatarii si chelnerii din restaurantul vaporului). Nu sunt considerati lucratori in industria navala acei muncitori ce au lucrat pe obiecte fixe amplasate pe mare (de exemplu la sondele de foraj marin). Un lucrator naval care nu a navigat in apele teritoriale ale Marii Britanii in timpul unui an fiscal, si care nu a stationat in porturi britanice, poate primi inapoi chiar pana la 100% taxele platite.

Pentru a obtine o returnare de taxe, ai nevoie de:

  • copia cartii de marinar,

  • documentele emise de angajator (P60 sau P45).

CALCULATOR DE TAXE

Ai putea primi o returnare de taxe in suma de

650,50

Mai precis 2 890,00 RON

Conform cursului de schimb FXMoney din 24XI2016

* Calculele sunt aproximative. Iti putem indica suma exacta abia dupa ce ne trimiti Chestionarul completat cu date exacte.