Conduceți o companie și doriți să vă dezvoltați afacerea? Începeți colaborarea cu Euro-Tax!

Conduceți o afacere? Aveți contacte cu persoane care lucrează în străinătate? Deveniți Partenerul nostru Autorizat în România! Câștigați venituri suplimentare cu un efort minim și dezvoltați-vă compania alături de noi. Fructificați relațiile cu clienții, pe care le-ați construit de-a lungul anilor. Este o oportunitate pentru dumneavoastră de a obține noi beneficii, oferindu-le clienților noi servicii din care să aleagă.

Începeți o colaborare cu noi și oferiți-le clienților dumneavoastră servicii suplimentare, constând în:

  • recuperarea și decontarea taxelor din Germania, Olanda, Belgia, Marea Britanie, Austria și Irlanda;

  • obținerea beneficiilor din Germania și Olanda.

Ce înseamnă o colaborare în parteneriat?

Este un mod de colaborare de afaceri care constă în oferirea serviciilor noastre familiei, prietenilor, colegilor și altor persoane interesate de recuperarea taxelor din străinătate. În practică, se traduce astfel: o persoană care a lucrat legal, de exemplu, în Germania sau în Olanda poate recupera impozitul plătit în plus. Suma medie de rambursare a impozitului este de aproximativ 800 de euro. Contribuabilul care dorește să recupereze rambursarea trebuie să depună o declarație la biroul fiscal din străinătate. Pentru a face acest lucru, trebuie să completeze documentele și să le transmită către o companie specializată în decontări de taxe din străinătate - cum este compania noastră. Așadar, ce face un Partener Autorizat? Se ocupă de achiziția clientului, de pregătirea documentelor și de furnizarea acestora către companie. Apoi, angajații noștri vor pregăti o declarație fiscală și vor menține relația cu clientul în etapele ulterioare ale colaborării.

Garantăm transparența totală a activităților. Un Partener Autorizat poate urmări toți clienții trimiși către noi, prin intermediul sistemului nostru IT.

Cum să începeți?

Stabilim o discuție fără obligații, pentru a vedea ce urmează să facem à contact.

Vă vom prezenta variantele posibile de colaborare și vom crea un contract individual pentru compania dumneavoastră. Verificați care este cea mai bună variantă pentru compania dumneavoastră. Noi nu impunem câți clienți trebuie să ne prezentați și nu aveți nevoie de bani pentru a începe. Tot ce trebuie să faceți este să conduceți o afacere legală și să aveți contact cu persoanele care lucrează legal în străinătate. Contactați-ne!

Ce vă oferim?

După semnarea contractului, vom organiza un training online gratuit, în cadrul căruia vă vom furniza toate informațiile și materialele necesare pentru a începe colaborarea. În plus, puteți conta pe sprijinul nostru zilnic - contact cu Agentul de Asistență pentru Parteneri de Afaceri. De asemenea, veți primi materiale publicitare și sprijin în promovarea serviciilor noastre.

Ce puteți câștiga din această colaborare?

  • profit suplimentar pentru compania dumnevoastră;

  • clienți mulțumiți pentru anii următori - recuperăm rambursarea taxelor din străinătate mai rapid decât concurența, deoarece în mare parte trimitem declarații online, fără documente inutile;

  • asistență în soluționarea decontărilor fiscale complexe: detașări, returnări pentru navigatori, pensii din străinătate - pentru noi nu există subiecte prea dificile;

  • acces la sistemul IT - puteți verifica în orice moment situația tuturor clienților dumneavoastră (printr-un un profil individual);

  • instruire și asistență de marketing;

  • sistem de contabilitate transparent;

  • avantaj competitiv.

Apreciem colaborarea cu Partenerii noștri. Avem aproximativ 50 de Parteneri Autorizați în România. Dacă doriți să vă numărați printre ei, suntem deschiși să lucrăm cu dumneavoastră. Contactați-ne cât mai curând posibil și începeți să vă sporiți profitul! Puteți dobândi o nouă experiență alături de noi, puteți câștiga bani în plus și puteți să vă dezvoltați afacerea. Oferim sprijin complet, chiar și în cele mai complexe cazuri. Dispunem de 10 ani de experiență!

Dacă sunteți interesați de colaborarea în parteneriat sau dacă aveți întrebări, nu ezitați! Sunați-ne la +40 772 256 192 sau scrieți-ne la [email protected]